RESULTATS, 1 A 4 DE MAIG

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica. DESCANSA

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim. DESCANSA

MINI FEMENÍ B

San Agustin 74 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 36. Molt bon partit defensiu de les nostres menudes. El passat dissabte dins Sant Agustí les nostres minis mostraren una actitut defensiva agressiva i motivada. No obstant, la superioritat de l’equip local va ser molt clara des del primer moment. No obstant, estam molt contents amb el progrés notat.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors – Llucmajor. AJORNAT

Santanyí 63 – CB Consell-Evolutum Constructors 35. Els nostres minis divendres passat perderen 63-35 davant del Santanyí. Els nostres varen fer un gran partit tan en defensa com en atac, pero no es pot lluitar contra un equip que juga el seu bàsquet. Només queda donar-los ànims i seguir treballant per formar-los com a jugadors de bàsquet.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 74 – Madre Alberta 24. Gran partit el jugat el passat disabte davant un equip de primer any. Sabiem que era complicat que les nostres jugassin amb la intensitat i motivació suficient per evitar lesions, però tot i tenir fases del partit que no jugaren amb intensitat ( i fallaren com a 50 punts fàcils de contra-atacs), la majoria del partit va ser molt bó, amb individualitats prenent decisions correctes i amb un gran joc col·lectiu tan estàtic com de contra-atac. En defensa seguim fent feina per millorar-la i saber ficar mà sense cometre faltes. Només queden 7 partits pel final de temporada (esperem que siguin 8) i hem d’aprofitar tots els moments d’entrenament junts per seguir creixent, i competir davant qui sigui. Anim i força Consell!

CB Consell-Lavanderias Diana 78 – Sa Cabaneta 59. Malgrat ser un partit disputat a pista petita, bon encert ofensiu de les nostres minis de segon any davant un difícil rival com Sa cabaneta. Un bon començament de partit aturat amb temps mort per l’equip visitant va fer jugar a les nostres amb més velocitat i qualitat. Però no va ser fins el tercer quart quan varen veure la nostra essència i poguerem jugar amb la intensitat correcta. La resta del partit va ser amb la línea del tercer quart però sense tant d’encert. Hem de millorar molt la intensitat defensiva i la concenctració per poder seguir competint amb tots els rivals.

MINI MASCULÍ A

Esporles 33 – CB Consell-Groc autoescoles 84. Partit sense massa història on el mini de Consell se’n va dur el partit des del començament, on varen fer molt bon partit en atac posant en pràctica diferents objectius. En defensa no varen estar gaire fins. Seguim fent feina.

INFANTIL FEMENÍ

Esporles – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats. AJORNAT

CADET MASCULÍ B

St. Josep 122 – CB Consell-Labolife 22. Partit molt difícil de jugar davant d’un equip molt superior en tots els aspectes. Varem jugar contra un equip molt dur en defensa, presionant els 40 minuts a tota la pista i fent 2 contra 1 als nostres jugadors amb pilota, fent que els nostres jugadors perdessin multitud de pilotes. Tot i això arribarem abaix de cistella i poguerem tenir opcions de tir còmodes. Nosoltres en defensa no pogueren jugar al ritme que ells imposaven, ràpid i molt de contraatac, i fèrem el que poguerem.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 54 – Esporles 71. Una bona primera part va fer anar al descans amb un partit molt igualat, però un tercer quart molt dolent va fer perdre qualsevol opció. El parcial del tercer quart va ser de 8 a 22, l’equip va baixar els braços, una llàstima.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD. DESCANSA

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 46 – Eu Moll 43. Partit guanyat in-extremis quan pareixia de bon principi que seria una cómode victòria. I es que les conselleres començaren molt fort l’encontre desmontant la defensa de les pollencines gràcies a una intractable Carmen Lopez que s’afincà al post baix des d’on va dinamitar la defensa contrària que no li va poder fer front en cap de les ocasions en les que li arribà la pilota en tota la mitja part. Passat el descans i amb una cómoda diferència al marcador, que arribà en algunes ocasions als 15 punts, les locals es relaxaren en excés i les d’Eu Moll aprofitaren per retallar la diferència en el lluminós. Tal va ser la remontada que a 8 segons per acabar l’encontre el resultat mostrava un preocupant 43-41, amb possessió per a les visitants que l’aprofitaren per deixar empatat el partit a 43 a falta de 2 segons. Despres d’un minut per decidir que fer, Cris Ribas reb la pilota, que just rebre la treta de banda sortint del bloqueig de Ros i Carmen es veié rodejada de rivals,  retorna la bolla a Marga Oliver que des de més de 8 metres tira damunt la campana i anota enmudint el nombrós públic que s’havia desplaçat a Consell per recolzar a les de Pollença…Victòria 46-43 per a les nostres séniors. Aquest motivant final de partit els ha servit a les conselleres per afrontar el que queda de lliga amb aires renovats.
Enhorabona i a acabar la temporada donant-ho tot!

SÈNIOR MASCULÍ

Calvià 60 – CB Consell-Evolutum Constructors 42.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search