RESULTATS, 24 A 26 D’ABRIL

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

Bahia San Agustin – CB Consell-Bionorica. Un altre molt bon partit de les preminis. Intensitat defensiva i situacions d’1×1 resoltes fantàsticament amb els recursos apresos als entrenaments. Ens atrevim a encarar la cistella contrària i començam a no tenir por del contrari encara que siguin més altes i grans que noltros. No me cansaré de dir-ho, són esponges, aprènen molt ràpid i ténen un gran futur!!!!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – Ugui. Dissabte passat vàrem jugar amb La Salle de Palma a la nostra pista. Esperava un partit disputat, vist el partit d’anada. Però, la falta d’activació per part dels nostres jugadors va fer que erràssim, durant gairebé els 3-4 primers quarts, en moltes facetes del joc: falta d’intensitat defensiva, errades en els passes, llançaments a cistella imprecisos i massa llunyans, massa individualitats,…
Passat la meitat del partit ens vàrem començar a recuperar una mica i no va ser fins als darrers dos quarts on vàrem poder veure un bon joc dels nostres. Crec que va ser una reacció dels nins davant el meu enfado i sobretot tenint en compte que ja abans del partit els havia avisat que havíen de sortir activats i amb intensitat.
Esperem doncs, que ens hagi servit aquesta lliçó i que el proper partit estiguem “desperts” des del minut 1.

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 46 – Alcúdia 62. El passat dissabte les minis varen jugar un bon partit. Varen jugar amb bona intensitat i gràcies a això varen guanyar el primer, el quart i el sisè quarts, però a causa d’alguns errors defensius, les contrincants varen posar-se per davant i varen anar augmentant la diferència. Tot i això, varen fer bones jugades i bones defenses. Estic molt content perquè han millorat molt i no es rendeixen mai.

MINI MASCULÍ B

Santanyí – CB Consell-Evolutum Constructors. AJORNAT

MINI FEMENÍ A

Joan Capó – CB Consell-Lavanderias Diana. AJORNAT

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles – Alcúdia. AJORNAT

INFANTIL FEMENÍ

Joan Capó 40 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 63. Partit complicat el que varen jugar  el passat disabte, a una hora poc habitual i a Felanitx. Tot i així les nostres sortiren enxufades i no varem patir en cap moment. Va ser el pas pels vestuaris on varen començar a jugar de veres i aplicar els conceptes que treballam. Una bona segona part va fer que ens duguessin el partit i la satisfacció d’haver millorat el nostre joc.

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 49 – Jov. Mariana 51. Diumenge passat els nostres cadets perderen per 49-51 davant del Joventut Mariana.
El partit en tot moment va estar molt igualat aixi ho reflexen els quarts, 13-14, 11-10, 15-20 i el darrer 10-7. Varem tenir l’oportunitat en els darrers minuts de posar-nos per davant en el marcador però no va ser possible. Pel que fa al joc, hi ha hagut una millora en el tema defensiu, estam més actius i amb una mica més d’intensitat, i en atac, en alguns moments tenim accions molt bones però a moments ens falta finalitzar les accions. Tot i aquests inconvenients anam millorant i això és el més important!

CADET MASCULÍ A

Ciutat de Palma 74 – CB Consell-Dhotels 28. Tot i la diferència al marcador l’equip va jugar un bon partit contra el líder imbatut. Després d’un fluix primer quart amb imprecisions, ens varem posar les piles i varem saber atacar molt bé la zona press. La intensitat va ser bona contra un equip amb bon físic i qualitat.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 50 – Lloseta 55. Molt bon partit el que varen jugar contra el segon classificat de la categoria, on per guanyar-nos varen haver de fer zona els 40 minuts del partit.
Varem demostrar que si esteim ficades i creim en noltros podem competir contra qualsevol, cosa que no sempre passa.

SÈNIOR FEMENÍ

Campos – CB Consell-Bufete Staubac. AJORNAT

SÈNIOR MASCULÍ

Molinar 47 – CB Consell-Evolutum Constructor 56. Partit disputat a casa del molinar, un equip amb gent nova que no esteien a la primera volta. Ens va costar més del que pensaven ja que la zona que ens varen fer durant tot el partit va fer que a moments ens precipitassim. Així i tot varen saber jugar amb cap els darrers minuts i varem aconsseguir una victòria que ens permet poder assolir l’objectiu de quedar entre els 8 primers.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search