RESULTATS, 11 A 13 D’OCTUBRE

 In Partits

INFANTIL FEMENÍ

CB Santa Maria 41 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 39. No n’hi ha dos sense tres. Equip Bipolar. Cara i creu etc… podrien ser els titulars que, en aquest mes i mig de pretemporada que portem hem vist respecte a l’actitud i, concentració de les nostres infantils. Una vegada més, i aquesta vegada en públic, repetiré que el rival més dur que tendrà l’equip durant aquesta temporada, és el mateix equip. De la seva ambició, ganes, esforç, il·lusió i concentració, en gran manera, depèn el nostre futur. Elles ho saben però… a Santa Maria, vam tornar a veure les dues cares de l’equip.
D’una banda, la cara de l’escalfament, el quart entrenament abans del partit, l’últim repàs, on es sap qui està preparada per sortir d’inici i qui, no. Un escalfament fluix, sense concentració, amb bromes unes amb unes altres i… el resultat és una altra primera part dolenta. El pitjor, que ja van 3 seguides així. La tercera vegada que sortíem dormides al partit, sense ganes de jugar, sense concentració i, amb errors de preescolar.
I el pitjor, dic el pitjor perquè a l’equip, cada jugadora, ha d’aprendre a auto exigir-se i no dependre dels empipaments de l’entrenador, després d’un empipament i una “brega” donada en el vestuari, les nostres jugadores van despertar i, una altra vegada més, vam veure l’equip que volem veure durant els 40 minuts de cada partit i, les 6 hores d’entrenaments durant la setmana. Un equip concentrat, recolzant-se una a l’altra, defensant individual i col·lectivament i, corrent. Amb aquesta concentració, arribàvem al final del tercer quart 5 a dalt i, una vegada més, vam tornar a veure a l’equip despistat, el dels errors ximples. Mancant 24 segons, una pèrdua de pilota que, ens hagués suposat posar-nos 5 a dalt, va provocar un 2+1 per a l’equip contrari que, ho va saber aprofitar. Empat en el marcador i, després d’un temps mort, vam tornar a perdre la pilota, fruit dels nervis o, de la concentració? i elles, ho van aprofitar per posar-se per davant. En l’últim segon del partit, vam tenir una acció de tir que gairebé arriba a entrar però, no.
Ara, toca centrar-se en la Lliga Regular que comença dissabte que ve 19 però abans, veure a l’equip que volem veure en tots i cadascun dels entrenaments perquè, si aconseguim entre tots/es que aquest equip sigui més regular, estaríem parlant d’una millora progressiva que de bon segur, ens donaria més d’una tarda de glòria i és que, ja sabeu , malgrat que no és l’important, guanyar, et fa riure.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 25 – CB Petra 57. Després d’una pretemporada un poc cosa accidentada, amb canvi d’entrenador inclòs, les nostres júniors encaraven l’últim partit amistós abans d’iniciar la lliga. A casa davant Petra. I la veritat és que no realitzàrem un bon partit.
La defensa zonal de l’equip rival va plantejà grans problemes des del principi a les nostres jugadores, amb poques idees i moltes pèrdues de pilota. Però en defensa la situació era pitjor. La falta d’intensitat i agressivitat donava facilitats al conjuntat equip visitant. Els temps morts del nostre entrenador així com els canvis no van variar en cap moment el rumb del partit, arribant al descans amb un dur marcador en contra, reflex del succeït en la pista: 12 a 38.
No obstant això, després de la xerrada del descans les nostres jugadores van demostrar una bona actitud, oblidant-se per complet del marcador, disposades a millorar la imatge demostrada. I ho aconseguirem durant 16 minuts. Especialment al tercer quart, on la defensa va millorar en intensitat i agressivitat. Això va permetre alguna cistella més fàcil. Aconseguint igualar el parcial del quart a 7. L’inici de l’últim quart va prosseguir amb la mateixa tònica, competint de tu a tu amb un rival que ens havia passat per damunt en la primera part. En els últims minuts acusarem l’esforç, però acabant un quart acceptable quant a marcador: 6 a 12.
El resultat final (25 a 57) demostra la clara superioritat del rival, però també ens deixa el dubte de quin hagués passat si haguéssim iniciat el partit amb la mateixa intensitat de la segona part.

CADET MASCULÍ

Consell Dhotels 23 – Basquet Pla B 63. Mal dia pels cadets que veren com l’equip visitant aprofitava les seves constants errades i despistades per fer-se fàcilment amb el partit. El que més dol no és, ni molt manco, la derrota en sí mateixa sinó la manca de ganes i de concentració dels consellers que haguessin pogut donar molt més del que ho feren per complicar la victòria de l’equip del Pla.

Junior fem 12-10-13  20131013_094619 20131013_094606

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search