RESULTATS, 19 D’OCTUBRE

 In Partits

PREMINI MASCULÍ

CB Sa Pobla – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis varen disputar un partit amistós en el camp del basquet sa pobla. El partit va servir per agafar rodatge d’alguns jugadors que s’estrenen aquest any i per treballar amb intensitat des del minut 1. Varem fer un bon partit en defensa sobretot, es varen veure coses treballades amb anterioritat i en atac les coses varen anar sortint pero sobretot treballarem tot el temps. Queda molt a treballar pero si ho feim amb aquesta intensitat tot arriba.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 22 – La Salle 54. Partit que ens ha de servir per fer una reflexió i aprendre de les nostres errades. No hi va haver l’actitud necessària per jugar un partit de bàsquet i disfrutar. És necessari posar-nos les piles per afrontar la temporada. Per això serveixen els amistosos!!!! Ànim i a seguir!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 35 – Santa Maria 69. Tot i la derrota que varem patir el passat dissabte davant un equip molt superior físicament a les nostres ( gairebé totes èren de segon any), varem veure que poc a poc, entreno a entreno, les nostres estan millorant molt, tant en tècnica individual com en joc en equip. Aquells detalls que abans no feiem, ara ho feim. Aquella intensitat que abans no possavem ara la possam. I poc a poc, tot i el canvi de categoria i entrenedaror que han patit les nostres, començen a jugar sense aquella tensió que tenien al cos, per si no feiem les coses bé . El resultat de tot això va ser el millor Quart que hem fet desde l’inici de la pretemporada, quan varem sortir a disfrutar i fer les coses com hem entrenat, varem guanyar el darrer quart 15-3 però lo millor no va ser el resultat, lo millor va ser la intensitat i sobretot, les ganes de disfrutar que varem posar les nostres…
I ara, només falta descansar unes hores i, tornar a posar-se el “mono” de feina, per seguint millorant desde el pròxim entrenament, dimarts!
JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Restaurant +QD 43 – Sa Indioteria 69. Partit de dues cares per al nostre equip, amb un dur resultat final.
En el primer partit oficial de la temporada el nostre equip va mostrar dues cares, una positiva, la de la primera part i una altra negativa, la de la segona.
El nostre equip va sortir al camp més enxufat que en el partit amistós de la setmana anterior, però no prou encara. Pèrdues de pilota innocents, així com falls de concentració donaven facilitats al rival. Malgrat tot, a poc a poc podíem entrar en joc i disputar el partit i el marcador. Però les constants pèrdues i alts i baixos per part de l’equip ens impedien posar-nos per davant. Malgrat tot, 22 a 26 en contra al descans i tot per decidir-se.
No obstant això la situació va canviar en la segona part. Malgrat dos minuts inicials positius, es van encadenar diversos errors consecutius, alguns forçats pel rival i uns altres per nosaltres mateixes, amb el que l’equip contrari es va distanciar en el marcador per 13 punts. I a partir d’aquí el nostre equip es va enfonsar. La bona actitud de la setmana anterior amb el marcador advers no va estar present en aquesta ocasió i la diferència en el marcador es va ser ampliant fins al resultat final: 43- 69.
Alguns aspectes es van millorar respecte a la setmana anterior, però hem de tenir més paciència, concentració i ser capaces d’assumir els nostres errors i el que hem de corregir. A partir de l’autocrítica i el treball diari en els entrenaments aquest equip jove creixerà i tard o d’hora es veurà una millorança. Però cal ser constant. Ànims!!
20131019_180258 20131019_112115 20131019_122241
Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search