RESULTATS, 15 A 19 DE MAIG

 In Partits

MINI FEMENÍ

CB Sta. Maria 62 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 58. Partit molt ajustat, amb un final injust. Varem demostrar que podem i sabem jugar a bàsquet. Hem vist un canvi important respecte els partits anteriors, i a moments pareixíem un altra equip, el que volem ser. Encara que amb algunes llacunes, varem jugar un bon partit en atac i en defensa, amb intensitat i ganes, sense donar balons per perduts, i jugant amb el cap aixecat per saber on estan les nostres companyes. Sense cap dubte el segon quart d’aquest partit és del millor que hem fet aquesta temporada, volem més períodes com aquest. La part negativa del partit han estat les faltes de més que hem fet, les pèrdues de pilota per donar passes forçats, i el rebot defensiu. Ja per acabar la crònica d’aquest partit destacar la esportivitat que hem demostrat dins la pista. Això es esport, però de formació, i hi ha que incloure la educació, i el respecte pel contrari. En partits com aquests podem veure que aquesta visió de l’esport no és compartida per tots.

PREMINI FEMENÍ

Joventut Mariana – CB Consell-Rte. El Mascarón. Partit amb molt bon començament, passes, rebot, encert a cistella. A mesura que avançava el partit es vàren possar una mica nervioses i el joc en equip no va ser tan bo pecant un poc d’individualisme. Al començament del cinqué quart juagarem més tranquiles amb més bona defensa i bon encert a cistella. Ara ens toca rematar bé la temporada amb el darrer partit ànims i a seguir millorant.

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – CB Muro. Bon partit contra un equip més fluix. Bona implicació per part de tothom i bon joc d’equip. Seguim amb una dinàmica molt positiva!!!

INFANTIL FEMENÍ

Joan Capó 36 – CB Consell-Bionorica 19. Partit molt fluix per part de les infantils amb moltes perdues de pilota, i molta desconcentració, contra un rival perfectament batible.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 19 – Viubàsquet 76. Partit d’escassa emoció el de diumenge contra el Bunyola degut a la gran diferència de nivell existent entre ambdós equips. L’equip no sortí amb l’energia i les ganes a la que ens solen tenir habituats, sinó més bé amb certa desgana, pot ser una senyal de que la temporada ja acaba i els jugadors ja duen moltes batalles lliurades.

La setmana que ve es juga a Sa Cabaneta, aquesta vegada si, un equip de la “nostra lliga” que tancarà una lliga en la qual els de Dhotels han hagut de competir setmana a setmana contra rivals més grans plantant cara i millorant a cada partit.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search