RESULTATS, 9 A 11 DE MAIG

 In Partits

MINI FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 59 – La Salle 34. El partit contra La Salle és un d’aquells en el que el resultat no reflexa el que realment va succeir.
A pesar d’acabar amb el resultat ampli al nostre favor, encara que no tant com al partit d’anada, la diferència de joc entre ambdós equips no va ser tan gran. Guanyarem perquè som millors, no per jugar millor. Guanyarem perquè ens bastaren un parell de bones ratxes per distanciar-nos, el suficient perquè el partit fos còmode per nosaltres. Però això no indica que jugàssim bé al bàsquet.
Seguim fallant en les mateixes coses que en les jornades precedents, defensa, i poca qualitat en el nostre joc ofensiu individual i col·lectiu. És cert que correm més que abans, i que acabam els partits cansades, inclús massa, però això no vol dir que treballem bé. Aquestes últimes setmanes hem treballat en les sessions d’entrenament tant la defensa individual, com el nostre joc d’atac individual i col·lectiu, però als partits aquest treball no es veu reflectit. Una part de la “culpa” la assumesc jo com entrenador, però la resta correspon a les cinc jugadores que estan a la pista, les quals han d’esforçar-se per igual (si una jugadora no s’esforça, i no treballa bé, vol dir que una altra ha de fer la seva feina), i no només centrar-se en el que tenen davant. Hi ha que jugar amb el cap aixecat, tant en atac com en defensa, hem de veure el que passa al nostre voltant per saber que tenim que fer.
En defensa no podem deixar tant d’espai a la nostra atacant, sobre tot si té la pilota i no ha botat, reaccionam tard i la conseqüència és la excessiva quantitat de faltes que ens xiulen cada partit. I si la nostra jugadora no té la pilota, hem de saber on està, i com ens hem de col·locar per poder ajudar a les nostres companyes, i evitar que la nostra atacant rebi la pilota. Tot això ho hem treballat, i les jugadores que estan assegudes a la banqueta ho veuen perfectament, però quan estan a la pista no s’en recorden d’aplicar-ho.
Una cosa semblant succeïx en atac. Jugam igual que a principi de temporada, basant tot el nostre joc en el contraatac, i no sempre és possible jugar d’aquesta forma, ja que el normal és jugar amb “atacs estàtics”. Per poder jugar així hem treballat durant tota la temporada en dos aspectes: la nostra tècnica individual (passades, canvis, diferents tipus de bot), i el nostre atac col·lectiu (passar i tallar). Només algunes jugadores, i en moments determinats son capaces d’aplicar alguna cosa de l’aprés als entrenaments, la resta (per por a fer-ho malament) es limita a jugar com sempre ho han fet. Hi ha que atrevir-se a fer coses noves, si ens equivocam no passa rés, jo com entrenador no vos renyiré, i els pares i el públic en general no s’en riurà d’una jugadora perquè una acció d’atac no li surti bé. Hem de perdre la por, hi ha que treballar més i millor, i no fa falta córrer tant, sinó que hi ha que córrer bé.
Tot això no lleva que dijous passat guanyarem un partit, i vos felicit per això. Tampoc vol dir que ho facem tot malament, perquè no es així, feim moltes coses be. Però no ens hem de conformar amb el que sabem fer, nosaltres volem fer alguna cosa més. Hem de ser més atrevides, més agressives (que no violentes), menys “quejicas”, més equip, i tot això durant tot el partit.
Ànims a totes, ens queda poc, però és suficient per demostrar-nos que sabem fer-ho millor.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 43 – CB Andratx 49. Els nervis, unafluixa defensa i lamnca d’encert abocaren a l’equip de Consell a una derrota que es podia haver evitat. Els cadets deixaren passar una bona oportunitat de guanyar el partit contra l’Andratx, equip al que guanyaren a ca seva de 22 punts i que en aquesta ocasió mostraren molt més les dents que a la primera volta. Ara s’ha de continuar amb l’aprés d’aquest partit i seguir treballant per a que els errors vistos en aquest encontre no es repeteixin de nou. Ànims!!!

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – CB Sa Cabaneta. Dissabte va ser un partit molt atípic per tantes baixes de nines, sort que ens ajudaren tres nins del premini masculí. Moltes gràcies a ells ja que ens ajudaren a mantenir el partit ben viu. Partit molt igualat amb alts i baixos en defensa, rebot i petites errades de tècnica individual que cal millorar de les nostres. En conclusió bona predisposició de la gent assistent i a seguir entrenant amb ganes i concentració!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – Bàsquet Inca. Bon partit amb moments de molt bon joc interpretant molt bé fonaments apresos i qüestions tàctiques entrenades. Partit per aprendre a respectar les decisions dels arbitres i per aprendre a concentrar-se encara que el marcador sigui molt favorable.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 74 – CB Campos 23. Bon partit en defensa, millorant les ajudes a mida que varen anar passant els minuts. També en el rebot desensiu i l’ofensiu per tenir segones opcions en atac, tancant el marcador al darrer quart. Enhorabona!!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search